• "

Implantológia –
csonthiányok pótlása

Az esztétikum egyre fontosabb szerepet játszik a fogpótlások készítésénél, így a rögzített pótlások készítése iránti igény is megnőtt. Emellett nagyon fontos szempont, hogy az ép fogakat ne kelljen lecsiszolni. Mára a hagyományos fogpótlások helyett egyre nagyobb szerepet kapott az implantátumok (műgyökerek) beültetése.

A rendelkezésre álló implantátumok széles skálája mellett lehetőség van egy fog hiányától a teljes fogatlanság helyreállítására kivehető pótlások nélkül. Rendelőnkben hosszú ideje, rutinszerűen végezzük ezeket a beavatkozásokat jelenleg a DIO Implant termékeivel, ami Dél-Korea egyik vezető implantátum gyártója. A vállalat CT-felvétel alapján tervezett saját fejlesztésű számítógép vezérelt műtéti sablon gyártásával (CAD/CAM) is foglalkozik, ami a minimális műtéti feltárás mellett pontos beültetést tesz lehetővé.

Az implantációt sok esetben meg kell, hogy előzze valamilyen csontpótló beavatkozás, hogy megfelelő csontkínáltba tudjuk az implantátumot behelyezni. Rendelőnkben a hagyományos csontpótló eljárások mellett egy új módszert is alkalmazunk, mely során a páciens menthetetlen, eltávolított saját fogából tudunk csontpótló anyagot előállítani, így nem szükséges szintetikus vagy állati eredetű anyagot beültetni.

Fenti beavatkozások elvégzése előtt mindenképpen szükséges CBCT-felvételt követően egy személyes konzultáció.

Implantációs, csontpótló beavatkozások közül a gyakoribb kezelések árai:

 • Implantátum beültetés (COWELL)
  165.000 Ft
 • Implantátum felszabadítása és implantátumfej behelyezés
  95.000 Ft
 • Implantátum
  eltávolítása
  50.000 Ft
  /implantátum
 • Csontpótlás
  125.000 Ft-tól
  (anyagár függvényében)
 • Csontpótlás saját fogból
  130.000 Ft
 • Egyedi cirkon implantátumfej
  120.000 Ft

Kapcsolat

Címünk: 1152 Budapest, Szilas park 34. I/1.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy írjon nekünk üzenetet!

Telefon: +36 1 410 5472

Mobil: +36 30 204 8331

E-Mail: lillikklinik@lillik.hu